fbpx
30688309_1746926678700902_4858360086319333376_n

Restaurarea de masini si biciclete vintage

Din testele comparative si aprecierile efectuate de principalii constructori de automobile, echipamentele IBIX s-au dovedit a fi cele mai eficiente pentru indepartarea ruginii si slefuirea mecanica din sectorul caroseriei auto. Datorita reglarii precise a presiunii si a abrazivului, blasterul IBIX Eco este extrem de eficient in indepartarea selectiva a acoperirilor vechi si a ruginii, precum si in slefuirea suprafetelor metalice acoperite, fara deformarea panourilor.

Suprafata curatata mecanic sau „slefuita” folosind sistemul IBIX este perfect pregatita si gata de lacuit si, prin urmare, nu mai sunt necesare alte operatiuni.

Sistemul IBIX este ideal pentru a pregati jante din aliaj inainte ca acestea sa fie lacuite.

Echipamentul de sablare IBIX plus materialul inert IBIX ART este folosit de obicei ca „pulbvere pentru slefuit” de specialistii si fanii restaurarii de masini si biciclete de epoca. Indeparteaza rugina si acoperirile vechi, astfel incat caroseria sa fie gata de revopsit.

Pentru restaurarea autovehiculelor si a bicicletelor de epoca, echipamentele IBIX utilizate cu bicarbonat de soda restabilesc stralucirea initiala a pieselor motorului (eliminarea carbonizarii), placarii cromate etc., deoarece indeparteaza depunerile si grasimile, curatand suprafetele fara a zgaria sau matui.

Distribuie acest articol

0

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.