fbpx
curatare lemn

Curatarea lemnului

Echipamentul IBIX foloseste un proces de sablare uscata si materiale inerte cu granulatie fina – IBIX ART. Este deosebit de util pentru sarcina laborioasa de a inlatura vopseaua de pe suprafata ramelor de usi si ferestre, obloane si jaluzele inainte de a fi revopsite.

La curatarea ramelor de usi si ferestre din lemn moale (brad si pin), echipamentul IBIX faciliteaza decaparea vopselelor si conservarea lemnului. De asemenea, elimina straturile groase de vopsea de pe rame, dar nu dauneaza fibrelor de lemn.

Acest lucru se realizeaza cu ajutorul fluxului de aer reglabil / al mediului de sablare si cu un pistol de pulverizare cu flux direct sau cu duza elicoidala. Cei care opereaza acest echipament vor putea finaliza rapid procesul de pretratare a lemnului.

IBIX ofera o solutie certa pentru inlaturarea vopselei de pe lemnul moale sau cu densitate medie, deoarece nu provoaca efectul nedorit de „par zburlit”. Este deosebit de util in indepartarea vopselei/lacului de pe casutele de lemn, astfel pregatind lemnul inainte de aplicarea grundurilor si a acoperirilor de protectie.

Distribuie acest articol

0

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.