fbpx
pulitura-cotto-e-laterizi-big

Curatare urbana – caramida si teracota

Sistemul IBIX este recomandat pentru curatarea fiecarui tip de piatra naturala, gresie, calcar, marmura si marmura de travertin, teracota antica si zidarie.

Procesul de sablare uscata IBIX este potrivit pentru curatarea monumentelor din piatra, teracota si caramida, in special cele delicate, care sunt acoperite cu fum negru, particule atmosferice, carbonizare si alte depozite solidificate in materialul de baza, permitand in acelasi timp pastrarea protectiei naturale (patina).

Procesul de curatare uscata IBIX, cu debitul controlat al materialelor pentru sablat, cum ar fi granatul de migdale fin si o forma rotunjita a particulelor (mesh 200/250) sau carbonat de calciu „Carbonart Z6” este recomandat pentru curatarea caramizilor si a teracotelor antice.

Reglarea corespunzatoare a presiunii si amestecul corect de material pentru sablare / aer permite eliminarea selectiva a depozitelor de murdarie, fara a provoca ruperea sau modificarea suprafetei, in special pe suprafata lucrarilor de caramida delicata.

Distribuie acest articol

0

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.