fbpx
trattamento-lapidei-big

Curatare monumente funerare, marmura si piatra naturala

Sistemul de sablare Ibix este recomandat pentru curatarea tuturor tipurilor de piatra naturala, granit, gresie, calcar, marmura si marmura de travertin.

Procedeul de sablare uscata IBIX este potrivit pentru curatarea monumentelor din piatra, teracota, caramida, in special cele delicate, care sunt acoperite de fum negru, particule atmosferice, carbonizare si alte depozite solidificate in materialul de baza, pastrand si protejand in acelasi timp materialul curatat.

Pistolul ergonomic IBIX are o greutate redusa si este usor de utilizat. Alaturi de o gama variata de duze este util la sablarea pieselor decorative, frizelor, mulajelor si in colturi.

Procesul de curatare uscata IBIX, cu debitul controlat al carbonatului de calciu, si anume „Carbonart Z6” pentru curatarea artistica, este recomandat in special pentru curatarea suprafetelor foarte poroase si degradate si pentru lucrari decorative deosebit de delicate.

Presiunea de lucru nu trebuie sa depaseasca 1,5 bar, iar pistolul ergonomic IBIX trebuie sa fie mentinut la o distanta de 30/40 cm fata de suprafata curatata.

Metoda umed – uscata IBIX H2O,  cu debitul controlat al carbonatului de calciu, si anume „Carbonart Z5”  si a apei atomizate este idealapentru curatare piatra si marmura neporoasa, caracterizata prin murdarie larg raspandita si destul de omogena.

Consumul scazut de apa reduce nevoia de colectare a apei rezultate dupa curatare.

Distribuie acest articol

0

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.